Over ons

Onze missie & bedrijfsvisie

ACA IT-Solutions is een sterk team met een missie: Samen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken.

Onze missie geeft ons de kans om te focussen op kwaliteit en dit te omarmen als een belangrijke waarde binnen het bedrijf. Met een team van gemotiveerde en toegewijde experts zorgen we ervoor dat onze kantoren overlopen van passie voor IT en klanttevredenheid.

Op en top Agile
Hoe onze podulaire aanpak werkt
Onze kernwaarden
Ontdek onze ACA geschiedenis

Hoe wij inzetten op duurzaamheid

Door deze missie staan we ook bekend voor eerlijke en hoogkwalitatieve consultancy, implementatie en integratie van software oplossingen op maat. We werken onophoudelijk om de een zo groot mogelijke waarde voor onze klanten te bereiken met oplossingen die gebouwd zijn op toekomstgerichte technologie. We aarzelen er niet om nieuwe wegen in te slaan voor innovatie.

We kunnen er niets aan doen. Het zit in ons DNA!

ACA IT-Solutions engageert zich om een professionele & motiverende werkomgeving te creëren. Een plaats waar teamwerk, openstaan voor nieuwe ideeën, informatie delen en erkenning van collega’s belangrijke waarden zijn. Wij geloven dat onze open en transparante cultuur ervoor zorgt dat we mensen kunnen aantrekken die een groot gevoel voor topkwaliteit hebben en trots zijn op hun werk. Wij werken alle dagen hard, maar we hebben tussendoor ook veel plezier.

ACA CULTUREOns kudos programma

ACA IT-Solutions heeft een geweldig kudos programma om collega’s in de bloemetjes te zetten. Via Bonusly kunnen onze teamleden elkaar namelijk bedanken voor zowel grote als kleine prestaties op en naast de werkvloer!

Hoe wij elkaar een schouderklopje geven

 

ACA team weekend

Elk jaar reist het hele ACA team naar een unieke locatie en brengen we een heel weekend met elkaar door #cosy ! Een heel avontuur, aangezien het weekend goed gevuld is met avontuurlijke spellen, heerlijk eten, inspirerende drankjes en een aantal verrassende uitdagingen #teambuilding

Bij ACA IT-Solutions loop je het risico om echt gewaardeerd te worden.
Heleen Massonnet, ACA IT Solutions Human Resources

Onze fantastische partners

Werken met de nieuwste technologieën zorgt ervoor dat je de kennis van experts nodig hebt. Om systemen en applicaties te ondersteunen die cruciaal zijn voor de missie van onze klanten, moeten we nauw samenwerken met en vertrouwen op onze partners.