Technische screenings – Wolters Kluwer

Cases / Screenings / Technische screenings – Wolters Kluwer

Wolters Kluwer Transport Services is onderdeel van Wolters Kluwer en de enige leverancier van “on demand” transport management software en services (TMSS) voor alle transport- en logistieke professionals.

Uitdaging

Onze klant, Wolters Kluwer, was op zoek naar een partner die hen kon helpen met een:

  • technische screening van hun bestaande team
  • technische screening van hun nieuwe medewerkers

Oplossing

We konden Wolters Kluwer een unieke set van onze eigen screening tools aanbieden om:

  • technische skills te evalueren
  • inzicht in de teams te verkrijgen, met het zicht op teamsamenstelling

Het IT MATCH team biedt diensten aan om soft & technische skills van de medewerkers te screenen en een profielscreening uit te voeren, gebaseerd op het Insights Discovery Wheel. De screening services zijn gebaseerd op een jarenlange expertise van moederbedrijf ACA IT-Solutions (ACA), waar ze gebruikt worden voor interne medewerkers. IT MATCH & ACA IT-Solutions hebben hun eigen set van screening tools ontwikkeld, die binnen elk bedrijf en in elke situatie gebruikt kunnen worden. We zorgen ervoor dat we onze screening tools & methodes blijven vernieuwen, zodat we onze klanten het volgende kunnen aanbieden:

  • een doorgedreven persoonlijke aanpak
  • flexibiliteit voor alle behoeften van klanten
  • ervaren technische experts
  • een opvolging van dichtbij

Het IT MATCH team

IT MATCH, experts in outsourcing & consultancy, kunnen je niet alleen helpen bij het vinden van de perfecte IT professional. We bieden een wijd gamma van HR consulting & outsourcing services, inclusief training & evaluatie van werknemers.

Ontdek hiermeer over onze services.


Technische screenings – Wolters Kluwer

CLIENT

CREATED BY PODIT MATCH staat voor uitstekende outsourcing & consultancy services aan bedrijven en freelancers. Onze persoonlijke aanpak is wat ons uniek maakt!

IT Match Services