We breiden ons elektrisch wagenpark verder uit!

News & Events / Event detail

04 juni 2020 by Shari Paret SustainabilityACA IT-Solutions wil zo veel mogelijk bijdragen aan een duurzame leefwereld. Het uitbouwen van een uitsluitend elektrisch wagenpark is daarbij een belangrijke factor. Zo willen we dat ons wagenpark tegen 2025 voor 98% uit elektrische wagens bestaat. 

We breidden ons elektrisch wagenpark een tijdje geleden al flink uit door de bestelling van 22 nieuwe Tesla 3 modellen! 

Maar er is bij ACA ook de mogelijkheid om te kiezen voor andere merken van (elektrische) wagens. Sinds kort hebben we enkele collega’s dan ook heel blij kunnen maken met de boodschap dat hun wagens werden geleverd. De eerste non-Tesla elektrische wagens zijn een feit! Ook de Kia e-Niro en de Mercedes EQC maken nu deel uit van ACA’s elektrische wagenpark.

We hopen dat er snel nog meer elektrische wagens toegevoegd worden aan ons wagenpark, zodat wij op deze manier verder ons steentje kunnen bijdragen aan een gezonde en duurzame leefwereld.