ACA IT-Solutions, laureaat Ambiorix op de jubileumviering van VKW

News & Events / Event detail

28 augustus 2019 by Dorien Jorissen ACAVKW Limburg bracht in de aanloop naar de 30ste Ambiorixprijs, die zal worden uitgereikt tijdens de Jaarvergadering op maandag 30 september 2020, alle voormalige laureaten samen op dit exclusief jubileumevent. De fine fleur van ondernemend Limburg verzameld.

ACA IT-Solutions won de Ambiorixprijs vorig jaar en was trots om niet alleen aanwezig te kunnen zijn, maar ook deel te nemen aan het paneldebat op de Jubileumviering, waar CEO Ronny Ruyters een terugblik gaf op het Ambiorix avontuur in het afgelopen jaar.

Niet alleen het paneldebat, maar ook de videocompilatie met een terugblik op de afgelopen jaren, was een memorabel moment!
De videocompilatie kan je hieronder herbekijken!