ACA IT-Solutions versterkt positie als Liferay Platinum Partner

News & Events / Event detail

27 augustus 2019 by Annigje Nolmans COINACA IT-Solutions is één van de eerste Liferay partners van België.  Vier opeenvolgende jaren werden we tot Liferay Community Excellence Partner verkozen. In 2018 benoemde Liferay ACA IT-Solutions tot allereerste Belgische Liferay Platinum Partner. Platinum is na Silver en Gold de hoogst te behalen partnerstatus die wordt toegekend na het behalen van enkele criteria, zoals het delen van Liferay’s inzet om klanten vernieuwende oplossingen te bieden, alsook een expertise-team met minstens 6 getrainde en gecertificeerde ontwikkelaars.

Met trots kondigen we dan ook aan dat onze collega Kristof Mols geslaagd is voor dit Liferay examen. Op onze teller staan nu 7 gecertificeerde Liferay-experten, waardoor de Liferay Partner Platinum-status van ACA IT-Solutions op de Belgische markt alleen nog meer versterkt wordt.

ACA staat als een blok achter Liferay en speelt in op de behoeften van de klanten om het Liferay Digital Experience Platform te implementeren. De Woningpas en Mobiscore zijn hier enkele voorbeelden van. Ook de nieuwe website en het intranet van het UZ Brussel werd gerealiseerd met behulp van Liferay. Benieuwd naar meer? Neem dan eens een kijkje op de website!