VKW Bedrijfsbezoek

News & Events / Event detail

04 april 2019 by Dorien Jorissen ACAEen blik achter de schermen

Op 28/03/2019 ontving ACA IT-Solutions in samenwerking met VKW en met veel plezier meer dan 60 gasten voor een gezellige en leerrijke avond.

Als winnaar van de Ambiorixprijs lieten we vooraanstaande Limburgse ondernemers kennismaken met onze aanpak, enkele van onze projecten en ons hoofdkantoor. Onze CEO Ronny Ruyters lichte tijdens dit unieke bezoek toe hoe de sterke groei het resultaat is van een klantgerichte aanpak gecombineerd met een uitgebreide technische expertise, unieke projectaanpak en goede mensen. Deze groei wordt verder ondersteund door een innovatief organisatiemodel – de ‘podulaire organisatie’- waarbij 6 pods (business units) functioneren als autonome afdelingen binnen de overkoepelende organisatie.De Ambiorixprijs

De Ambiorixprijs is een prestigieuze award die jaarlijks door VKW wordt uitgereikt aan een Top 500-bedrijf en onderscheidt één Limburgse onderneming die uitblinkt in kwantitatief en kwalitatief ondernemerschap. De prijs wordt toegekend op basis van een grondige kwantitatieve selectie, waarbij de cijfers van de afgelopen 5 jaren worden geanalyseerd. Daarna volgt een kwalitatieve selectie door een onafhankelijke jury onder leiding van professor Leo Sleuwaegen (KU Leuven – Vlerick Leuven).

Lees meer over de Ambiorixprijs
Ronny neemt de Ambiorixprijs in ontvangst.