ACA lanceert nieuwe Product Management training!

News & Events / Event detail

30 oktober 2018 by Stijn Schutyser ACA 

Heb je je wel eens afgevraagd…

  • of je het juiste product aan het bouwen bent?
  • hoe en wanneer je het scala aan verschillende Product Management technieken best gebruikt?
  • of de items in je team backlog het probleem van de gebruiker wel oplost?

Hoe kan je er zeker van zijn dat je het juiste product bouwt?

Software schrijven is duur, dus het loont om het vanaf de eerste keer juist te doen. De noden van je eindgebruikers ontdekken is niet gemakkelijk. Een goede oplossing bedenken is nog moeilijker. En die oplossing dan ook nog juist schalen is een vaardigheid op zich. Het is vaak een echt uitdaging voor teams om een bruikbaar, waardevol en haalbaar product te bouwen.

We hebben gemerkt dat veel teams hiermee worstelen en dat er een reële nood is aan structuur en een duidelijk proces wat betreft product management. Daarom lanceren we een nieuwe offering in de vorm van een training om de ultieme Product Manager te worden! Deze training is momenteel beschikbaar op twee verschillende data: eentje op 30 januari 2019 en eentje op 6 maart 2019. Klik op links om de details van de training bekijken en je registreren, of check deze pagina voor meer details wat betreft onze product management offering. Tot snel!