ACA wint de Ambiorixprijs 2018!

News & Events / Event detail

14 september 2018 by Stijn Schutyser ACAACA wint Ambiorixprijs 2018

We zijn er enorm trots op dat ACA IT-Solutions de Ambiorixprijs 2018 (VKW) gewonnen heeft!

Deze prestigieuze award wordt jaarlijks door VKW uitgereikt aan een Top 500-bedrijf en onderscheidt één Limburgse onderneming die uitblinkt in kwantitatief en kwalitatief ondernemerschap.

Ronny neemt de Ambiorixprijs in ontvangst.

De prijs wordt toegekend op basis van een grondige kwantitatieve selectie, waarbij de cijfers van de afgelopen 5 jaren worden geanalyseerd. Daarna volgt een kwalitatieve selectie door een onafhankelijke jury onder leiding van professor Leo Sleuwaegen (KU Leuven – Vlerick Leuven).

Volgens de Ambiorixjury plaatst ACA IT-Solutions zich met de sterke en zeer rendabele groei over de afgelopen vijf jaar bij de sterkste groeiers in Limburg. De groei is het resultaat van een klantgerichte aanpak gecombineerd met een uitgebreide technische expertise, unieke projectaanpak en goede mensen. Deze wordt verder ondersteund door ons innovatieve podulaire organisatiestructuur, waarbij onze pods (business units) functioneren als autonome afdelingen binnen de overkoepelende organisatie. Daarnaast springen we er ook uit met onze focus op ecologie en integratie van duurzaam ondernemen binnen de organisatie, bijvoorbeeld door het elektrificeren van ons wagenpark en het voorzien van verstelbare bureaus en stoelen van hoge kwaliteit voor onze mensen.

De Ambiorixprijs is al aan zijn 29ste editie toe en werd maandag 17/09 uitgereikt tijdens de jaarvergadering van VKW Limburg in het Ethias Theater in Hasselt. Tijdens de uitreiking toonden we ook ons nieuwe bedrijfsfilm, die een unieke kijk biedt op het verhaal achter ACA.

Psst, wist je dat we zelf ook binnenkort twee grote evenementen organiseren? De ideale manier om ons bedrijf, onze werking en onze expertise beter te leren kennen!

  • Lost in Content (25/09): Met de inspirerende talks van internationale spreekster Nathalie Nahai, verschillende experts en customer cases, verdeeld over 3 tracks, bieden we unieke inzichten in content als een fundamentele basis van en drijfkracht achter slimme business. Bekijk de eventpagina hier!
  • Team up! Enterprise Day (09/10): Dit is het grootste evenement van het jaar in België over Atlassian tools. Met diverse experts, customer cases en workshops opgedeeld in verschillende tracks (ITSM, DevOps en Atlassian) willen we iedereen inspireren om alles te halen uit software-, IT- en serviceteams die de Atlassian tools gebruiken of overwegen. Je kan de eventpagina hier bekijken.