ACA IT-Solutions organiseert Team up! Enterprise Day

News & Events / Event detail

13 augustus 2018 by Yildiray Gunay ACAOp 9 oktober 2018 organiseert ACA IT-Solutions Team up! Enterprise Day, het grootste evenement van het jaar in België op gebied van Atlassian tools. Met deskundige sprekers en customer cases verdeeld over 3 verschillende tracks (ITSM, DevOps en Atlassian at scale), inspireren we je om het volledige potentieel te benutten van jouw Software-, IT- en Serviceteams die op Atlassian tools draaien of deze overwegen.Team up! Enterprise Day

Waarom je zou komen

We leven in een tijd van enorme snelheid en complexiteit. Bepalen wat het juiste is om te doen en het dan ook nog eens goed doen, is een echte uitdaging. Hoewel we vanop verschillende locaties werken, is alles en iedereen met elkaar verbonden en is ons vermogen om te reageren op verandering van cruciaal belang geworden. Dit vereist transparantie en een aanpak van intensieve samenwerking.Of je nu deel uitmaakt van een software-, service- of bedrijfsteam, je staat voor dezelfde uitdaging om je werk zichtbaar, je rapportage actiegericht en informatie toegankelijk te maken. En idealiter breng je dit allemaal zo dicht mogelijk bij waar het werk echt plaatsvindt, binnen het handbereik van je teamleden. Ongeacht hun rol of functie, afgestemd op hun behoeften in real time.

Team up! Enterprise Day


Wat je kan verwachten

  • Inspirerende customer cases over DevOps, ITSM en Scaling Atlassian.
  • Deskundige presentaties over een mogelijk DevOps parcours en lean service management.
  • Een exhibition floor waar je verschillende internationale Atlassian partners persoonlijk kan ontmoeten.
  • Onze Genius Bar waar je jouw uitdaging op gebied van processen, mensen of tooling met Atlassian Experts kan bespreken.
  • Een ontspannen sfeer waar inspirerende mensen, de beste tools en kennisdeling samenkomen.


Wil je meer weten over Team-up! Enterprise Day?

Bekijk onze evenementpagina

Wil je ons vergezellen op het evenement?

Registreer nu