ACA weekend 2018: ACA goes Bratislava!

News & Events / Event detail

06 juli 2018 by Dorien Jorissen ACAACA is klaar voor een nieuw avontuur in Bratislava!

Naar jaarlijkse gewoonte trekt ACA IT-Solutions er ook in 2018 weer een weekendje op uit met de hele organisatie. Een teamweekend is volgens ons namelijk de ultieme manier om collega’s beter te leren kennen en het teamgevoel te versterken. Na geslaagde bezoekjes aan onder andere Porto en Luxemburg de voorbije jaren zijn we alvast benieuwd naar wat deze nieuwe editie van het ACA weekend weer te bieden heeft!

Bratislava castle

Van 7 tot 9 september 2018 vliegen we naar Bratislava, de hoofdstad van Slovakije. Een stad die voor velen misschien wat onbekend en onbemind is. Uit nieuwsgierigheid hebben we dus al snel enkele foto’s van Bratislava opgezocht. Wat blijkt? Het is een prachtige stad! We kijken er dan ook naar uit om samen met het hele team de stad te verkennen en deel te nemen aan enkele leuke, ontspannende activiteiten. Plezier en sfeer zijn alvast gegarandeerd!