COIN valt in de prijzen!

News & Events / Event detail

06 oktober 2017 by Dorien Jorissen COINACA IT-Solutions is heel erg trots om te kunnen aankondigen dat COIN opnieuw verkozen is tot Liferay Community Excellence Partner, en dat voor het 4de jaar op rij!

Liferay heeft vandaag de winnaars van zijn Community Excellence Award bekendgemaakt tijdens de Liferay Pulse Awards. COIN was er weer bij! Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de bedrijven die het meest bijdragen aan de community van Liferay. Blogs schrijven, code reviewen, reageren op forumposts, kritische feedback geven of oplossingen zoeken voor vragen en problemen rond Liferay: overal wordt rekening mee gehouden!

Uit een wereldwijde selectie van IT-bedrijven kiest Liferay telkens een 7-tal winnaars voor deze prijs. De Award is dus een mooi bewijs dat ons COIN-team al jarenlang veel belang hecht aan de typische waarden van ACA IT-Solutions. Ze leveren niet alleen goede kwaliteit af, maar ook geven ook blijk van onze crosspod cultuur van waardering.

Proficiat aan het hele team!

Lees het volledig persartikel over COIN als Liferay Community Partner hier!